En dag i kärlekens tecken

Dag två i Schweiz.

Efter att ha sovit gott gick vi ner till hotelfrukosten. Alltså så mycket gott, nu önskade man att man var stor i maten. Vi hade det jättemysigt, vi hamnade med brudens bror. Efter ett tag så kom Lu o EM och satte sig.

Tyvärr började EM känna sig sjuk så hon hoppade promenaden och gick och la sig för att sova lite mer. Vi och min storebror Toni och hans fru gick till det andra hotellet, där bröllopet skulle äga rum. Vi ville se hur långt dit det var om vi skulle ta taxi eller gå. Vi hade strålande sol och varmt väder och vi kom fram till att vi går dit för det tog bara en kvart att gå dit.

Efter promenaden gick vi tillbaka och gjorde oss i ordning och där fick jag lite panik. Jag upptäcker att jag inte har tänkt på att klänningen är ganska så bar i ryggen och att jag då visar min bh. Gah senast jag använde den så vände jag på klänningen , så därför hade jag missat det. Som tur var hade Lu några klämmor med sig så han fäste det så det blev riktigt snyggt. Bra att man har en son som är duktig när det gäller kläder.

Tyvärr började EM känna sig sjuk så hon hoppade promenaden och gick och la sig för att sova lite mer. Vi och min storebror Toni och hans fru gick till det andra hotellet, där bröllopet skulle äga rum. Vi ville se hur långt dit det var om vi skulle ta taxi eller gå. Vi hade strålande sol och varmt och vi kom fram till att vi går dit för det tog bara en kvart att gå dit.

Efter promenaden gick vi tillbaka och gjorde oss i ordning och där fick jag lite panik. Jag upptäcker att jag inte har tänkt på att ryggen är ganska så bar i ryggen och jag visar min bh. Gah senast jag använde den så vände jag på klänningen , så därför hade jag missat det. Som tur var hade Lu några klämmor med sig så han fäste det så det blev riktigt snyggt. Bra att man har en son som är duktig på kläder. Vi kom i tid och till en helt fantastisk miljö, det var som att vara med i en film.

Sen var det dags att gå in och sätta sig. Jag kan säga er inget öga var torrt, så fint. En gammal vän vigde dom och hennes syster sjöng för henne. Hon fick stoppa sångstunden ett par gånger för hon grät så mycket. Ja och utanför så snöade det så vackert. En pianist i vit kostym spelade all musik, först så tänkte jag han måste ha kommit fel. Såg ut som han skulle gå på ett elvisbröllop och inte ett sagobröllop. Dock var han duktig. Medan vi väntade på blivande paret tyckte våra toastmasters att vi skulle ta en selfie, tyvärr kom inte alla med.

Efter vigseln blev det en låååååååååååång mingelstund och där bjöds det på bubbel och snittar. Ja det blev en del bubbel och mycket prat med släkt och deras vänner. Så mysigt.

Sen var det dags för middagen. Jag fick en jättetrevlig bordskavaljer. Ja det ena talet efter det andra avlöste varandra. Där kom näsduken fram igen. Vi körde samma sak igen när bruden lämnade bordet rusade vi upp och gav brudgummen en puss på kinden och sen var det tvärtom. Min svägerska hade skrivit en sång som vi alla sjöng. Så fint. Hans lillasyster höll ett väldigt roligt och bra tal. Vi fick även upp dom på stolen ett par gånger. Vi avslutade med att alla gäster skulle upp och stå på stolen och sen ena foten på bordet Deras vänner var många gamla kurskamrater från läkar och veterinär tiden. Middagen bestod av två förrätter en lax och en med torkad skinka. Sen blev det hjort och jag hade varit så dum och inte bett om vegetarisk mat. Så det blev inte så mycket mat för mig. Efterrätten såg himmelsk ut.

Nu undrar ni säkert varför jag inte smakade på efterrätten och det kommer nu för jag började må dåligt. Jag kunde varken dricka eller få ner en matbit till, först tänkte jag hade det blivit för mycket bubbel. Jag var glad för jag fick se brudvalsen och lite dans men sen kände jag att jag var tvungen att gå hem. Min kära man följde mig hem men sen gick han tillbaka till festen och jag hade huvudet i en hink. Sen fick jag även höra att min dotter hade gjort precis som jag.

så allt det roliga missade vi, så tråkigt. Dom andra kom hem fyra på morgonen. Så kan det gå ibland och ni som tänker att vi hade druckit för mycket så var det inte så. Vi hade maginfluensa. Fortsättning följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *