Nu ska jag berätta lite om resan till Schweiz.

Klockan ringde kvart i sju och det är synd att säga att man kände för att gå upp. Sen kom jag på vi ska till Schweiz idag. Jag åt en snabb frukost, jag åt lite havregrynsgröt. Taxin skulle komma klockan åtta men kom tio över åtta. Jag hade ett trevligt samtal med taxichauffören om bilar och brottsligheten. Han hade det lite jobbigt där han bodde. Men det var skönt att ta taxi. Väl framme vid incheckningen måste jag sett mystisk ut för jag fick gå åt sidan och dom kollade mig lite extra. Sen när dom kom på att jag inte var farlig gick vi och fikade eller EM o so fikade. Jag var smart och köpte med mig en smörgås att ha med på planet. En keso o avokadossmörgås. Nu är jag helt såld på det pålägget. Så gott och sen får vi höra att dom inte hade med sig några färska smörgåsar på planet. Så dom andra fick äta chips o ostkex medan jag åt min smörgås. Flygresan gick bra och När vi kom till Milano var det 15 grader, så nice men vi var helt fel klädda. På flygplatsen träffade jag mina två storebröder med sina familjer. Efter pusskalas och prat gick le o Lu hämtade bilen. Det tog en stund men det gick ingen nöd på oss vi solade och pratade med kusin och svägerska. Sen åkte vi i tre timmar i en skön bil och ett otroligt landskap. Lu roade oss med att lära oss italienska. Klockan sju var det välkomstdrink på hotellet, vi kom fram 18.45 och rusade upp och klädde om. Vi fick mer eller mindre slänga i oss drinken. Sen blev det rörigt. Där var en stor buffé med en massa gott och sen beställde man in mat. Därefter gick man tillbaka till buffén o tog desserten. Vi fick vänta väldigt länge på vinet, dock hade vi en härlig pratstund med gästerna. Nu är jag så trött godnatt ?kramisar fortsättning följer.

Här fick vi lite presenter av blivande brudparet. Så gulligt av dom.

2 svar på ”Nu ska jag berätta lite om resan till Schweiz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *