Sol,påskris och första dagen att sitta ute.

Just nu sitter jag och väntar på att Lu ska komma hem, ska bli så kul att få höra hur hans helg har varit. Han har varit i Lund och festat, sen har han även besökt min storebror Jan i Malmö. Lu är verkligen ute och reser. Dock har jag gjort mer idag än att sitta och vänta på honom. Jag tror ingen har missat det fina vädret vi har haft idag, Så jag gick ut och gick runt i trädgården och jag fick även med mig ett påskris.

Det var så härligt att jag ställde fram en stol och satte mig och njöt av varma solstrålar. Tänk er att vi har allt det här härliga framför oss. Nej nu ska jag njuta av stunden och inte hela tiden tänka framåt. Jag är här nu.

Till frukosten såg jag i tidningen en konsert som jag tror att Hj skulle vilja gå och lyssna på. Jag måste fråga honom när vi ses nästa gång och det blir ju snart. Vi tänkte fixa lite påskmys för dom som kan. Tillbaka till konserten så vet jag inte var Sorunda ligger. Jag får kolla upp det.

Ja vad är planerna för nästa vecka förutom jobb, påsk så är det Bi födelsedag. Jag ska även försöka planera mer med köket. Ja som vanligt inga fritidsproblem. Må så gott ?kramisar

2 svar på ”Sol,påskris och första dagen att sitta ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *