Nu ska ni få ett litet tips av mig

Hej på er

Ja då var det lördag o vi har fått gjort det som vi hade tänkt oss. Jag är så glad för nu har jag i två dagar lyckats med mina mindfullnesövningar. Jag börjar med en övning på morgonen. Lyssnar tio minuter på ledaren, sen blir nästa strax innan jag ska äta vid tre. Då sitter jag på kontoret och gör övningen från cd som fanns i boken. Sista övningen gör jag i sängen precis innan jag ska somna. Okej men här kommer en glimt från renoveringen idag.

Vi tänkte måla vitt men först tvätta och slipa. Så här blev dom efter första målningen.

Lite bättre men långt ifrån klar. Så vi fortsätter i morgon. Nu ska jag visa er vad jag har gjort mer idag.

Först tar du en Annas .

Skär av toppen.

Tar bort lite av fruktköttet och lite av bladen längst ner. Så roten kommer fram lite mer.

Nu ska man ha bambupinnar men jag gick ut i trädgården och tog en gren och delade i fyra småpinnar. Kanske inte lika snyggt men så länge det bara fungerar så funkar det för mig.

Sen bygger du en liten ställning så du kan hänga ananasen i. Ta något snöre och knyt ihop pinnarna som en liten fyrkant. Ska bli en liten hållare.

Glöm inte att hälla i rumsvarmt vatten och ända upp till roten. Kom ihåg att jag även inte har gröna fingrar så jag kan inte garantera att det fungerar. Dock om man inte försöker får man aldrig reda på om det fungerar. Det här tipset hittade jag inne hos en jättegullig och duktig bloggare nouw.com/yayas

Nu ska vi se sista delen av Shetland och Gud va spännande. Ha en fortsatt mysig lördagskväll ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *