Nu har jag äntligen fått smaka Marabous kexchoklad

Jag vaknade med att jag hörde någon säga vad har hänt och sen en massa konstiga ljud. Jag tittar åt vänster för att se om det är min man som ligger och skriker i sängen. Ibland kan han faktiskt ligga och skrika när han sover men han var inte där. Så jag stiger upp och hittar honom och Bi i badrummet. Bi mår inte bra och har huvudet i en hink. Tyvärr kommer han under natten ett par gånger till besöka hinken. Så min nattsömn blev det inte så mycket med. Jag har ändå varit duktig under dagen och lyckats tömma ett par skåp i köket. Planen är att börja slipa och måla invändigt i skåpen. Så ta hand om sjuklingen och köket har varit min huvudsyssla idag. Lu åkte till Lund för att vara med på finnbalen. Dagens ungdomar att dom orkar, han far fram och tillbaka på olika tillställningar som en skållad råtta. Så jag och min kära man bestämde oss för att beställa pizza. Dock blev det inget vin, det fick vi tillräckligt av i Schweiz. Iallafall för den här helgen

Jag blev så glad att jag äntligen hittade Marabous nya kexchoklad med nougatsmak. Hur smakade det då, ja helt okej. Vet inte om jag kommer köpa det fler gånger.

Då hoppas vi på en bra natt för oss alla. Vi hörs ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *