Det är bra att många har slutat använda riktiga fjädrar i sitt påskris.

Mitt inlägg från bröllopet kommer upp lite senare, jag måste först fixa bilderna. Så jag tänkte prata lite om påsken. Vi är en helgalen familj som älskar julen men påsken har aldrig varit en stor grej för oss, den var även ingen stor grej för våra föräldrar. Dock är det mysigt att vara ledigt och träffa familjen. Ja dom som kommer, Lu ska fira påsk i Borås. Jag fick även höra att EM ska jobba så vi blir en liten familj. Det som har blivit en liten tradition är att vi går ut i trädgården och fixar ett påskris. Ska göra det till helgen och ska även köpa lite blommor. På tal om påskris såg jag det här fina i Schweiz som stod utanför ingången till ett hotel.

Jag är så glad att fler och fler struntar i att hänga riktiga fjädrar i sitt påskris. Till något helt annat så

gjorde jag en så god lunchmacka, jag har just nu snörat in mig på keso och avocados. Jag hällde på lite vitvinsvinäger och olivolja, så gott.

I går var jag på min mindfulnesskurs och jag får säga att jag trivs. En jättetrevlig grupp och ledare. Jag hoppas att jag kommer lära mig det eller att jag kan få in det i vardagen men har jag lyckats med mina 10000 steg så ska jag även fixa det andra. Konstigt att det ska vara så svårt att göra något för sig själv och som gör att du ska må bättre. Du har ju inte svårt att slänga dig i soffan och äta chips. Nej nu ska jag faktiskt slänga mig i soffan och dricka en god kopp te. Vi hörs ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *