Födelsedagsfirande

Hej på er

Ja jag skulle skrivit till er i går men jag valde att mysa med familjen och födelsedagsgrisen.

Dagen började med att jag gick igenom lagret och upptäckte att pluringarna börjar ta slut, så dags att beställa nya. Så kul att en svensk uppfinning från en ung tjej kan vara så populär, men det kan jag säga er den är bra. Ja det finns alltid något att göra när man har ett eget företag.

Ja som ni vet så imorgon åker jag och en del av familjen till ett stort bröllop i Schweiz. Så jag vet inte hur det blir med bloggen och Insta men jag vet att jag ska få träffa släkten och en massa nya trevliga människor. Fyra härliga dagar. Dock skulle jag berätta om födelsedagsfirandet, tyvärr missade jag middagen för jag var på min kurs. Gud så bra den är och jag ska verkligen försöka att leva efter den.

När jag stod och väntade på min kompis som skulle komma och hämta upp mig kom min kära dotter gående, så vi fick en liten pratstund. Tur var det för när jag kom hem på kvällen hade hon åkt hem. Alltid lika stressad som tur är ska hon med på bröllopet så då ska hon få andas i fyra dagar. Blir som en liten minisemester för henne. Det kan hon behöva. Okej när jag kom hem hade mina två söner dukat fram lite ost,kex och vin till sin pappa.

Vi hade en så mysig kväll. Prat och skratt och sen avslutade vi kvällen med lite kakor och en film som Le hade valt ut. En bra dag och kväll men nu måste jag ta tag i den här dagen. Har så mycket att göra. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *