Det gör ont att höra

Hej på er

Som ni vet vid det här laget så tittar jag på deltävlingarna när jag går på löpbandet. Jag har kommit till deltävling två och där var inte mycket att hänga i julgranen. Dock fick jag höra något som gav mig ryssningar i hela kroppen. En av artisterna gick från Gävle till Stockholm för att samla in pengar till sjuka barn. Väldigt fint gjort men nu kommer det som gjorde att jag mådde dåligt och att jag har svårt för att skriva ner det. En liten femåring vet att han ska dö och han undrar om man kan äta tårta i himmeln. Så tragiskt, små barn ska ej behöva undra sådana saker. Stackars föräldrar,släkt och vänner. Det är säkert gamla nyheter för er men jag blev så ledsen när jag hörde det.

Bi får ju med sig lunchlåda till jobbet och då var det någon av hans kollegor som tyckte att hans mat såg så god ut så hon ville ha receptet, så det fick hon. Det var sloppy Joe som han hade med sig. Kul att höra. I dag blev det en annan maträtt från @jävligt gott bloggen, nu blev det en Zambiansk jordnötsgryta. Kan väl säga att den var god men inte lika god som sloppy Joe .

Nu ska jag äta en apelsin och dricka en kopp te. Hela tiden idag har jag vandrat runt en chokladkaka som ligger i en låda och skriker kom och ät mig. Jag har verkligen velat trycka in den i munnen och jag känner fortfarande att jag behöver den. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *