I dag har vi haft vår första kund till mitt hemland Danmark

Hej alla kära läsare.

I dag har jag skickat iväg en beställning till Danmark, vår första och förhoppningsvis inte vår sista danska kund. Så roligt att någon från Danmark hittade vårt lilla företag. Annars har det varit lugnt för jag kan inte jobba utan någon skrivare. Det har varit bra för då kan jag koncentrera mig på blivande resan.

Jag är en sådan person som gillar att planera och att ha kontroll. Så nu håller jag på att tvätta och klura ut vad jag ska ha med mig på resan. Jag gillar inte att packa, för jag har så svårt att bestämma mig vad jag ska ta med mig, jag klär mig oftast efter hur mitt humör är. Så det är svårt men jag har blivit bättre för nu har jag börjat att tänka i outfiter.

Här har jag hängt ut den lilla svarta klänningen för lite luftning, ni vet att man ska försöka att tvätta så lite som möjligt. Det sliter annars på kläderna. Jag tänkte ha den till fredagens välkomstdrink och middag. I morgon ska jag tvätta herrarnas smokingskjortor, ja nu har Le äntligen köpt en smoking. Jag skulle inte klara av att inte ha det färdigt, han är verkligen ute i sista minuten.

När Le kom hem åkte vi och bytte skrivaren som vi köpt och nu fick vi en så cool vit skrivare. Jag kan visa er den en annan dag för jag har ingen bild på den.

Ja då var det dags igen för ett recept från jävligt gott bloggen och som du kan dö för. Vi lagade

SLOPPY JOE . Säg till om ni vill ha receptet eller gå in på bloggen @jävligtgott Ett tips till er att börja laga maten i god tid för det tar lite tid att få den krämig. Nej nu blir det ett avsnitt homeland. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *