Så fin chockladask vi fick

Hej sves

Det är inte varje dag man får en fin chockladask från Schweiz. Tack så mycket, vi ska njuta

Efter en härlig pratstund vid brunchbordet gav vi oss iväg på smokingjakt. Vi var inne i en del butiker men hittade inget. Dock fick jag lite födelsedagstips. Min man fyller på onsdag men vi har bestämt att vi firar honom efter bröllopet. Jag ska på kurs på hans födelsedag och kommer hem sent på kvällen. Så vi får fira honom sent på kvällen och äta något lite.

Härlig vinterbild från Medborgarplatsen. Kommer ihåg när man var liten och åkte skridsko och wow vad Jag älskade att åka skridsko. Nu ser det bara härligt ut.

På väg ner till en butik hade dom hängt upp blommor i taket, det var så fint och jag fick sommarkänslor.

När vi kom hem åt vi en snabb middag och sen packade vi ner efterrätten och åkte till Hj. Han ville att vi skulle komma på besök och se hur han hade möblerat om sin lgh. Han hade fått så fint. Hela helgen hade dom två städat och fixat. Vi fick även hem vår sminkspegel som vi råkade glömma hos Hj. Jag kan visa en annan gång. Nu har jag suttit med Lu och försökt att bli klok på mina bilder. Jag vill tömma min telefon på bilder och lägga upp dom i datorn, kan säga att det går inte så bra. Så just nu hatar jag iphone. Nu är jag så trött att mina ögon går i kors. Vi hörs ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *