Ingen smoking men två snygga lampor.

Hej på er

Hur ska jag lyckas med att inte få reda på vem som vinner mello, jag är precis klar med deltävling ett. Jag vågar inte titta på Insta eller fb, men det måste jag. Jag har ju både fb och instakonto till företaget. Hm ett litet problem. En fråga till er mina kära läsare kan man bli kär i en väska? Ja jag kan. Kan man ha för många väskor? Nej det kan man inte, så resonerade jag när jag hittade den här väskan.

Vi hittade ingen smoking men både jag o Le blev kära i två lampor, mycket kärlek i dag. Så vi kunde inte stå emot.

Dock har vi inte bara shoppat, vi har även gjort lite köksrenovering som vi hade planerat in. Här kommer lite bilder från i förmiddags.

I morgon fortsätter vi att måla och vi måste även fortsätta med smokingjakten. Ja och nu vet jag vem som vann mello. Kul för Benjamin. Ha nu en mysig lördag ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *