Det gick bra med klänningen

Hej fina äntligen härliga fredag.

Jag har fortsatt att tömma köket och jag har även tagit ner en hylla som vi hänger kastruller på. Sjukt vad stort köket blev när man förändrar saker. Så i morgon tvätta och måla taket. Ja min dotter kom hem provade klänningar och sen var hon borta igen. Dock passade hon klänningen och jag tror faktiskt att jag också skulle passa den, jag tror att bi inte drog tillräckligt hårt när jag provade klänningen. Strunt samma jag har den svarta klänningen.Hon provade även klänningen från nian men den trillade av henne. Synd för den är så snygg. Ja sen blev det dom vanliga fredagsrutiner, slänga skräp och handla. En bra rutin, sen var vi lite lata så vi körde på pizza.

Så det blev en dansk film med pizza till. Jag älskar att höra det danska språket, det är som att komma hem till mina föräldrar.

I kväll ska jag testa en ny variant av semla, jag ska testa kanelsemla. Mina vänner nu har jag testat den och det var jättegott.

När jag gick på löpbandet såg jag mello deltävling ett. Av sju låtar var det två som var helt okej, dom andra var inte riktigt min melodi. Ska ni se på mello, känner jag min familj rätt så blir det deckare istället. Det ända jag gör är att tvinga dom att se den stora tävlingen med mig och vår duktiga sångare tvingar jag också hem.

Vi hörs imorgon må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *