I dag har jag gjort min läxa

I dag har jag tittat upp mot himmelen och den var grå, så där var inte så mycket att fundera på det. Dock tycker jag det är viktigt att få in den rutinen. Jag har även tränat på att lyssna på min egen andning, alltså dagens läxa. Det var inte helt lätt men det är bara att träna, jag ska även försöka att få med min man på den här,resan. Lättare sagt än gjort.

Jag läste något bra på mjölkförpackningen och när jag tänker på mig själv så känns det som att jag har lyckats med mina 10000steg, trots en del avbrott så hittar jag alltid tillbaka till mina steg. Det kan man inte säga om den andra träningen men jag har lovat mig själv att efter bröllopet ska jag börja igen. Dock så undrar jag varför hittar jag tillbaka till stegen men inte den andra träningen.

I dag när jag gick på löpbandet pratade jag med min kompis och vips så hade jag gått en timme. Hur går det för er. Häng med i min klubb så vi kan hjälpa varandra.

Nu ska vi upp och jobba lite men ack så fel man kan ha. Nu sitter le och försöker laga skrivaren och jag skriver till er. Nej till något kul istället, imorgon får jag besök av dottern min, vi ska prova klänningar. Nej vi är för trötta så vi försöker igen imorgon eller så går vi och köper en ny skrivare, för vi måste ha en skrivare hur ska vi annars kunna skriva ut era beställningar. Godnatt på er mina bästa ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *