Så här ska man inte göra med sina blommor

Hej mina kära

Ja då har jag gjort det igen. Jag har dödat mina blommor och den här gången blev jag verkligen ledsen. Jag gillade när dom hade små fina blommor. Den här gången glömde jag inte att ge dom vatten och jag dränkte dom inte. Nej nu har jag hittad en ny metod att ta död på dom små liven. Vi fryser ihjäl dom. Ni förstår vi har två läge när det gäller värmen i vårt sovrum. Är det inte kokhett så är det för kallt, vi har nämligen problem med vår termostat. Så för vi inte skulle dö av värmeslag öppnade jag fönstret och vi hade det öppet ett par dagar, så blommorna frös ihjäl. När jag upptäckte det slängde jag in dom i badrummet men dom är stendöda. Inte så smart.

Jag har börjat en mindfulnesskurs och det var så bra. Jag har träffat 8 nya trevliga människor. Jag tror att den här kursen kommer bli bra. Vi fick en bok som vi ska läsa och så fick vi en övning som vi ska träna på hemma. Vi fick börja att berätta om oss själva o vilka förväntningar vi hade på kursen. Jag har alltid tyckt det var jobbigt att prata inför en grupp men det gick väldigt bra.

Nu är jag trött och vill gärna se ett avsnitt av homeland. Må så gott ?Kramisar

2 svar på ”Så här ska man inte göra med sina blommor

  1. Vad fint att du slapp träffa mig på kursen idag då….hehe. Tog du med boken till mig?!
    Har en idé, vi kan köra varannan gång dit och hem så får du träna att bli mer van med körningen. Var det någon som köpte soppa innan!? Trevligt att de har det att tillgå.
    Du kan ju börja med grönt nagellack så kanske du får lite grönare fingrar……hehe. Stackars dina fina blommor såååååå ledsamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *