När man läser fel och får sig ett gott skratt.

Hej fina Kommer ni ihåg att jag sa att jag hade ett möte idag och att det skulle vara klockan åtta på morgonen. Så jag sätter mig framför datorn och får se att det är tio timmar till mötet. Så kul jag hade läst fel, mötet var åtta på kvällen. Det var ett intressant möte, jag får se vad det kan ge för framtiden. Men nu när jag var igång passade jag på att prova klänningar till bröllopet och det var tur för den klänningen jag hade köpt hade blivit för liten. När jag köpte den gick jag och tränade. Dock så har jag en så snygg svart klänning så det för bli den. Jag kan visa den en annan gång. Ja det var den här som jag inte lyckades knäppa dom två sista knapparna i ryggen. Trist men den svarta är bättre.

Ja ni kommer bli tokig på mig men nu har jag lagat mat igen från bloggen javligtgott.se Han kan verkligen det här med smaker. Det ända som jag vill ändra lite på är konsistensen. Jag tror dock att det är en träningssak. Jag kommer helt klart göra dom fler gånger. Vill du ha receptet så skriv en kommentar eller gå in på hans blogg.

Nej vi har jobbat alldeles för länge, så det blir en snabb kopp te. Jag längtar redan efter att krypa ner i sängen och till min lilla pusselstund. Godnatt ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *