I dag har jag kommit på att yoga inte är lätt

Hej på er

I dag var det min yngsta sons första arbetsdag och för mig kändes det som han skulle till skolan. Sjukt vad mina barn har blivit stora. Dock hade han haft en bra dag. Jag har också haft en bra dag, jag blev klar med min gåbok. Ni vet den jag går och läser när jag går på löpbandet. Så dags att låna nästa men jag är i Schweiz när den kommer in så har bett Bi att fixa det. Jag längtar redan efter att börja läsa den.

Ja i dag skulle jag börja träna yoga och jag hade hittat en film som var för nybörjare. Jag tror att jag ska hitta en annan film en för seniorer för Gud va jobbigt och svårt. Det ser så lätt ut när dom står där och andas, för mig är det bara svårt att använda rätt andningssätt. När hon sen börjar visa rörelserna och jag ska försöka göra hunden kan jag inte komma ner med fötterna i mattan. I morgon ska jag testa att arbeta med bollen och se om det är bättre. Dock märkte jag att jag har tappat all den andra träningen som jag gjorde förra året, men det är bara att ta tag i det. Jag kommer tillbaka.

Så imorgon har jag först ett webinarmöte och sen har jag en dejt med min boll. Nu lämnar vi träningen för nu måste jag ge er ett mattips. Ni måste göra den här grytan. Tack bloggen jävligt gott. Det är mycket att skriva ner hela receptet så vi gör som vi brukar, kommentera eller maila mig så får ni receptet.

Att BBQ Baked beans med ugnsbakad sötpotatis kan vara så gott. Här är mycket kryddor,öl och böner i. Ni måste testa det. Nej nu ska vi börja titta på homeland och i kväll ska det inte bli så sent för mig för bloggen ska ha ett möte klockan 8 på morgonen. Hoppas att jag sen kan berätta något kul för er. Förresten det skulle vara kul och veta vem ni är som hälsar på min blogg. Kan ni inte skriva en liten kommentar❤️ Må nu så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *