Min lördag kommer nu

Åh jag har ett sånt jobb framför mig, jag ska hitta några bra förvaringsburkar till ett skafferi. Jag ska ju rensa ut hela köket och jag börjar med skafferiet. Svårt hur många burkar behöver jag och hur ska dom se ut. Jag får googla runt eller har ni några tips för ni gärna dela med er.

Så här blev luckan, och det är så skönt att inte längre behöva se dom fula vattenrören.

Här håller säkert men sakta en vägg att byggas upp. Min man är så noga när han bygger att jag ibland kan bli helt skogstokig.

Dock är han väldigt duktig.

Titta så bra det blev. Nu till nästa steg är vi inte helt överens, jag vill att vi slipar golvet nu men Le vill tvätta taket och måla. Jag vill göra allt smutsjobbet innan vi börjar måla. Vi får se hur det blir med det.

Mitt i all den här renoveringen måste vi använda köket, så medans han bygger så gjorde jag en lasagne. Allt går och jag lyckades göra en god middag.

Vi lyckades tillochmed att fixa en efterrätt. Va är det lördag ska man äta gott. Vi tre hade en rolig stund vid matbordet, Lu är i Borås. Vi drack ett vin från USA och jag måste säga till er att alla vin jag har druckit som kommer från USA är så goda. Jag kan ge er namnet vid

ett annat tillfälle. Sen avslutade vi kvällen med att börja se Shetland. Åh jag njuter.

Jag gillar att ta sista glaset med en chokladbit. Vi kunde inte sluta att titta så det blev tre avsnitt, så nu är jag helt fyrkantig. Nu längtar jag efter min säng och min pusselstund. Godnatt. ?Kramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *