Ja då var det söndag med lite Vasalopp

Hej på er och välkommen till lite mer köksrenovering. I dag kände le sig inte helt okej så vi bestämde oss för att ta det lite lugnt. Så vi började med att göra något som jag tror att många andra gjorde, nämligen tittade vi på Vasaloppet. Han som vann visade inga större känslor när han gick i mål, jag hade hoppat och studsat av glädje. Ja men som sagt var så började jag att organisera och tömma lite eller flytta sakerna i köket. Le tog bort färgen på vår gamla dörrpost.

Så kul med renovering. Ja ja vi har iallafall suttit och tittat på bänkskivor och annat kul. Den här familjen är nog lite galen för vi sitter just nu och tittar på barnprogram, fåret shaun.

Ja det är vår familj. Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *