Jag är så glad

I dag vid elva tiden var Bi på en jobbintervju och vid ett ringde han och sa att han fick jobbet. Jag blev så glad att jag tog några danssteg här hemma. Klart kommer jag sakna att ha honom hemma, det har varit kul att ha sällskap på jobbet. Dock är det bäst för honom att komma ut i arbetslivet. Han ska jobba som kontorsbiträde 75% och det är bra för han ska ju även plugga lite gamla tentor och nya kurser. I dag blev det också lite långfärdsskridsko för Le och jag blir mer och mer sugen på att följa med. Varför ska jag vara så feg, jag är rädd för att trilla i. Jag vet ju att man ska göra det som man är rädd för. Jag tänkte om jag kunde låna grannens spark för då har jag något att hålla i sen förstås hur får jag dit en spark. Det här måste jag fundera lite på. Den här bilden skickade Le till mig.

När Bi kom hem fikade vi och firade med lite gott fredagsfika, sen har Le fortsatt med köksrenoveringen. Han håller på att stänga igen två hål som vi har i en vägg. Så han ska bygga en lucka för man måste kunna komma åt vattenrör vid fel och vår centraldammsugarör. Jag kan ta en bild så ni förstår bättre.

Jag har fortsatt att städa. I dag handlade vi på något annat ställe för jag ville köpa panerad fisk som du plockar själv. Dom ligger lösa i en frysdisk, dock är det konstigt att handla i en affär som man inte hittar någonting i. Allt tar mycket längre tid. När vi kom hem började vi tre att direkt laga mat för Bi hade en träff med sina kompisar. Tyvärr över nätet men dom bor på olika ställen i Sverige. Dom spelar någon form av rollspel och Bi är spelledare. Dom skulle börja vid sju men vi kommer inte bli färdiga till den tiden, för vi ska laga palak paneer. Nu undrar ni säkert vad det är och det undrar jag också. Har fått höra att det är något indiskt. Ni hittar den på bloggen jävligt gott eller så frågar ni mig om receptet.

Det blev gott men vi hade tofu i men jag tror att jag hade velat ha halloumi eller något annat. Nu ska vi gå in på play och se finalen av på spåret. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *