Vem hänger på att köra 10000steg om dagen

Ja i dag har jag börjat gå på löpbandet och det gick bra. Nu undrar jag kan vi inte göra något tillsammans. Jag tänkte att ni som har ett fitarmband tar ett foto och skickar till mig och ni andra som har något annat sätt att räkna ut hur många steg ni har gått, kan väl också skicka in ett foto. Jag visar mitt för idagSå häng på nu, vi börjar i morgon.

Åh vad det har snöat idag, så skönt att jag inte behövde gå ut idag. Nu sitter jag och lyssnar när Bi spelar piano och det är så roligt. Han tappade intresset av att spela när han pluggade i Norrköping och det kan man ju förstå. Svårt att spela utan piano men nu kan han börja igen. Nu hoppas jag att ni hänger på imorgon, att vi blir ett helt gäng som stöttar varandra. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *