Den här helgen behövde jag

Vi tog en tur till Jackie men jag hittade inget där men Lu hade gått till loppis i stinsen. Så vi tänkte att då åker vi och hämtar honom. När vi träffar honom säger han att akademiska bokhandeln har 30% rabatt på allt och det kan man ju inte missa. Jag hittade två böcker som jag tror att min dotter vill läsa. Jag träffade en jättetrevlig kvinna som arbetade i affären och som blev nyfiken på min blogg. Hon sa att hon skulle titta in. Så jag säger Hej

Nu kommer vi till det bästa, Lu ville åka upp och titta efter en rock. På vägen dit råckade vi gå förbi en skoaffär som vi bara måste gå in och titta i. Det blev mer än att titta, jag hittade två par skor och när vi kommer fram till kassan säger hon att om jag hittar ett par till så får jag det billigaste paret på köpet och det tackar man inte nej till. Jag hittade tre par fina skor.

Sen efter det här lilla äventyret var det dags att åka hem och fixa lite tacos till kvällsmaten. Hj skulle komma och så var det även lite avskedsmiddag för Axel som flyttar tillbaka till Skåne. Vi kommer sakna honom men vi hade en jättetrevlig kväll. Ber om ursäkt för kvaliteten på bilderna.

Sen avslutade vi kvällen med lite godis och film.

Nu har vi kommit till söndagen som blev en tur till Ikea. Hj skulle köpa badrumsskåp och sista stolen till matbordet i köket, plus lite annat. Han fick allt han ville ha. Vi fick en ny liten sminkspegel, jag kan visa den sen för vi glömde den hos Hj. Efter ikeabesöket gick vi till outleten. Le hittade en snygg kavaj på gant men vi andra hittade inget. Efter vi lämnat Hj och hans saker var vi lite trötta så vi beställde pizza och vet ni vad jag åt en hel. Jag kan säga er att det gör jag aldrig, tydligen var jag hungrig.

Här var det ingen snygg dukning men Ibland blir det så. Nu ska vi jobba lite sen blir det en kopp te.

må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *