Kan det bli en bättre fredag när sonen kommer med fika

Jag läste ett inlägg som en bloggare skrivit, det handlade om att lämna bort sina husdjur. Hon var så arg när folk lämnar bort sina husdjur när dom får barn eller säger att dom inte har tid. Jag håller med henne, har du skaffat dig ett husdjur ska du bara lämna bort det om du blir själv sjuk och inte kan ta hand om det. Det är därför man ska tänka efter noga innan man skaffar. Ditt djur blir en ny familjemedlem. Du lämnar väl inte bort dina barn för att du inte tycker att du inte har tid att ta hand om dom. Jag kommer ihåg när vi fick vårt första barn och vi hade vår lilla skottepojke Linus. När vi kom hem från BB la vi honom på golvet så Linus fick nosa på honom sen fick barnen lära sig att när han låg i sin korg fick dom aldrig röra eller störa honom. Det lärde dom sig snabbt och att även han inte var någon leksak till dom. Det var kämpigt ibland men jag skulle aldrig lämna bort honom.

I dag kom sonen hem med gofika efter han hade varit på ett möte. Så här gott var det.

Efter vår mysiga fikastund började vi med vår middag. Det var en massa grönsaker som skulle skivas, jag tänkte vara lite smart att förbereda maten så allt var klart efter vi har varit och handlat. Nu ser det ut som det inte blir som jag hade planerat för Le jobbar hemma idag och är fortfarande inte klar. Så då äter vi middagen först och sen åker vi iväg och handlar.

Det blev faktiskt väldigt gott. Nej nu är jag trött och vill bara sitta och mysa i soffan med familjen. I morgon blir det middag med en del av familjen. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *