Måste köpa badskum!

Åh det är så kallt ute och jag är så glad att jag inte behöver gå ut. Det är en fördel med att ha jobbet hemma. Jag pratade med min storebror som bor i Skåne och han berättade att nu hade även Skåne fått lite snö. Nu är det bara två veckor kvar till jag ska få träffa hela tjocka släkten. Ja jag talar om bröllopet. I helgen måste jag prova klänningarna och titta vad jag behöver ta med mig. Jag gillar att vara ute i god tid. Vet inte om jag måste ha en träff med min vän Pernilla min frisör. Jag vill ju att håret ska bli längre så jag vill inte klippa mig men kanske fixa till det. Jag får fundera lite. Innan mitt kvällste tog jag ett mysigt bad och jag läste lite ur boken sälj. Jag älskar att läsa men det var så skönt att ligga i badet och läsa men jag saknade lite skum eller olja att ha i badet. Jag får köpa det en annan dag.

Min yngsta son fick mig att skratta idag och det var bra för i boken sälj säger Fredrik att skratta måste man göra för att må bra. Okej när jag tar min inhalator så blir det ett ljud och då säger Bi dart vader och jag började skratta. Efter man har dragit in medecinen ska man hålla andan så länge som möjligt men det gick ju inte så bra för mig. Som ni ser så klarade jag 10000steg.

Glöm inte att hänga med.

Må så gott ?kramisar

3 svar på ”Måste köpa badskum!

    • Hej jag har redan köpt badsalt men jag skulle gärna vilja ha något annat som ni har. Det var något salt för andningen. Jag tror att det kanske kunde vara bra för min astma. Vad tror du. Ha det så bra

      • Peppar peppar så har jag ingen erfarenhet av astma men jag har testat saltet för inandning och suttit med huvudet ovanför en skål och andats in ånga vilket hjälpt mig både mot torrt i halsen och täppt näsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *