Inte roligt när en affär lägger ner

I dag skulle Bi gå och klippa sig, så då passade jag på att gå till Jackie. Jag gillar inte att gå i butiker som ska läggas ner, jag får alltid så dåligt samvete. Det är ju tack vare att vi som just nu springer runt och river ner allt från hyllorna inte har handlat där i vanliga fall. Jag får dock döva mitt dåliga samvete med att jag har handlat där under vanliga former. I dag Hittade jag en så snygg randig skjorta från Ralf lauren. Det var jättemycket folk men jag funderar på att gå dit imorgon igen, vi ska ändå helghandla.

Ni ser en liten bit av hans röda byxor. Han blev så fin.

I dag var jag lite sugen på att testa ett nytt våffelrecept som jag hittat på bloggen fyra årstider. Jag brukar i vanliga fall göra dom glutenfria men nu blev det 3dl mjöl, 2 dl kallt vatten, 3 dl vispad grädde och halv tsk salt. Med facit i hand kommer jag fortsätta att göra glutenfria. Har ni något gott våffelrecept får ni gärna dela med er.

Ja nu ska jag ta det lite lugnt, jag är inte riktigt på topp. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *