Tänka sig att idag tyckte faktiskt jag att det var kul att städa.

När jag vaknade i morse kände jag mig lite piggare och vad får jag då för tokig idé. Ja Jag ville dammsuga vardagsrummet och som tur var så fick jag min yngsta son till att hjälpa mig. Jag ville ändra om lite och även flytta mattan. Vi hade väldigt kul och när vi är klara säger Bi något väldigt roligt, jaha är det så här det känns när man inreder med en tjej. Jag kan kanske ha strulat lite med hur mattan skulle ligga.

Vår centraldammsugare gick sönder men till slut kom vi på att det var något fel med motorn, den har en del år på nacken. Det gick snabbt och lätt att fixa den, vi lämnade bara in motorn och fick ett nytt kort. Det tråkiga var förstås att nu blev det ingen Robottdamsugare. Ja ja jag ska ha en sån. Nu ska jag dricka en kopp te. Vi hörs imorgon. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *