När man håller på att elda upp köket

I dag hade jag tänkt laga pizzabullar till middag, jag hittade receptet hos Fredriks fika. En härlig kille som har varit med i hela Sverige bakar. Jag skickade Bi att handla så att vi skulle kunna börja med degarna, dom skulle ju jäsa i en timme. När jag väl börjar fixa med degen upptäcker jag att jag har glömt att köpa honung. Åh då måste jag vänta på att dom kommer hem och sen ska dom åka iväg och handla. Typiskt. Sen när vi äntligen kommer igång och bakar så sätter Leif på fel platta och just på den plattan står en deg på jäsning. Ja handduken blev lite brun och när vi tog bort duken så hade degen verkligen jäst och inte nog med det så var degen lite brun i bottnen. Ja vi blev till slut klara, det blev en vanlig och en glutenfri pizzabulle. Ja det gick och äta men det är godare med vanlig pizza. Vi serverade med pizzasallad och en tomatsås till. Vi hade dock en mysig middag med Lu, Johanna och Bi .

Nu ska jag se om jag kan döda virusmonstret med en Jägermeister, börjar bli riktigt trött på den. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *