Alla hjärtans dag

Ja jag kommer ihåg förra året hur vi var helt barnfria. Alla våra barn hade flyttat ut. Så jag tänkte att nu ska vi fira ordentligt. Tände brasan la ut en filt på golvet ochjag hade köpt en massa god mat och dryck. Vi hade en så romantisk kväll. Den får jag tänka på nu för nu har vi nästan hela huset fullt igen. Vår yngsta son beslutade sig för att ta en paus från sina studier. Kan säga att han chockade oss. Allt har gått så snabbt, så nu bor han hemma igen. Ja livet kan vända fort på sig. Jag är fortfarande sjuk går in i vecka två i morgon. Ha det lät ju som jag beskrev när man var gravid, det ända jag är så har jag ett virusmonster i mig. Dock så kom min kära man hem med en fin bukett till mig. Jag tror faktiskt att jag har lite chocklad vi kan mumsa till någon romantisk film. Man får alltid göra det bästa man kan av situationen. I morgon ska jag visa er bröllopspresenten som jag har blivit klar med. Må så gott så hörs vi. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *