Hej från sjukstugan

Ja den här månaden blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag har inte bloggat på flera dagar, ja jag har knappt kommit upp ur sängen. Det tråkiga var att jag hade ett par roliga saker som jag längtade efter att göra. Jag fick teaterbiljetter till

Men jag insåg snabbt att det kunde jag bara glömma, så vi försökte få Hj och hans dejt att se den eller EM o Alex. Dock under allt pusslandet upptäcker vi att vi har även tagit fel på dagen. Biljetterna direkt ner i papperskorgen. Nästa grej var ett stort bloggevent i Uppsala som jag hade sett så framemot att gå på. Jag skulle även gå med min dotter. Det blev inget. Däremot ringde jag min doktor på nätet. Så smidigt och skönt att slippa ge sig ut. Fick lite hostmedecin, brustabletter och vanliga tabletter för astman. Min diagnos blev bronkit. Jag började att ta host och brustabletterna men struntade i dom andra. Nästa roliga grej som jag missade var en stor 50 års fest hos min kära granne. Efter ett tag tyckte jag att min hosta inte var så kul så nu gick jag till en levande doktor. Fick samma resultat dock att tabletterna som jag inte tog var dom viktigaste att ta, så nu har jag även tagit dom. Ja så nu gör jag allt för att bli frisk igen. Jag har lite mer att berätta men det tar vi imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *