I dag kommer det handla mycket om mat

Efter mitt möte idag som gick väldigt bra gick jag och handlade lite småsaker. Jag gick in till guldfynd och ville köpa bokstaven L men tyvärr så hade dom den inte inne. Andra gången jag är inne i butiken och frågar efter bokstaven L och den har fortfarande inte kommit in. Tjejen som jobbade i butiken var jättegullig för hon sa att hon lägger undan en till mig och att jag får fortfarande 20% rabatt, trots att dom hade slut på erbjudandet. Så där ska man ta hand om sina kunder.

Så på fredag hoppas jag att jag har den. Sen gick jag till biblioteket och beställde boken sälj av Fredrik Eklund. Min dotter har läst den och hon tycker att jag ska läsa den, så det får jag väl göra.

Ja jag sa ju att det skulle handla om mat men jag känner alltid att jag har så mycket att berätta för er. Men till saken var att jag såg ett inlägg på fb från Fredriks fika. En jättetrevlig blogg. Iallafall så fick jag tips på tre smotties och idag gjorde jag en på mango,apelsin och vaniljkvarg. Så god. Du blandar 1 dl kvarg du kan ta vad som helst. Halvt paket med frusen mango och saften av en apelsin. Jag hällde även i hela apelsinen. Sen kör du med mixern.

Vi fortsätter med mat för kvällens middag blev också väldigt god. Jag gjorde en vegansk fiskgratäng. Den är inte helt vegansk. Jag känner att det är lite svårt när jag måste göra den glutenfri. Receptet kommer från bloggen jävligt gott.

Vill ni ha receptet skriv en kommentar så fixar jag det till er. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se ett avsnitt av the crown. Vi hörs ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *