Nu har jag gjort bort mig igen.

I fredags var vi i blomsteraffären och beställde en bukett till min kära vän. Den skulle skickas hem till henne . Hon fyller nämligen år den 29 januari. Exat tio år sedan vi var hos henne på en jättestor fest. En mycket trevlig kväll. Först bestämmer vi oss för en bukett med blandade blommor men sen när vi skulle betala får vi se ett annat alternativ. Så vi ändrar oss och slår till på 60 st tulpaner. När vi ska fylla i alla uppgifter kommer vi på att vi inte har portkoden hem till dom så vi bestämmer oss för att jag ska återkomma med uppgifterna. Så nästa dag åker jag tillbaka och lämnar de nya uppgifterna. Allt är frid och fröjd tror jag, men idag tycker jag det är konstigt att det inte dyker upp en påminnelse på fb om att hon fyller år. En jättebra grej, har säkert räddat många släkt och vänskapsband. Vet ni vad jag har gjort, jag har tagit fel på dagen. Hon fyller den 30 och där åkte skämskudden fram.

Ja ja till något helt annat. Jag brukar aldrig lägga ner tid pengar eller kärlek på schampoo. Jag tar bara en i högen, ja nästan så. Men nu läste jag på en blogg om ett schampo som jag blev sugen att testa och hon sa faktiskt att hennes hår hade blivit tjockare och vuxit snabbare när hon började använde schampoot.

Sen väl i affären ändrade dom lite på det så det blev den här.

Till det här priset borde jag se resultat . Är det någon som har använt den här.

Ja ni undrar kanske hur det gick hos tandhygianisten, ja det gick jättebra för i förmiddags ringde tandsköterskan och sa att tandhygianisten var sjuk. Så nu fick jag en ny tid. Dags för en liten fruktskål Vi hörs ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *