Min Söndag

Hej på er i dag har vi varit aktiva. Efter frukosten/brunchen åkte vi till en stor loppis. Vår äldsta son älskar att gå på loppis. Jag tycker också det är kul. Alltid kul att hitta lite udda saker. Helt otroligt vad det finns saker, jag hittade en rolig vas som jag var tvungen att köpa. Jag fick betala 10 kr för den och det tyckte jag den var värd.

Efter loppisbesöket kontaktade vi vår andra son och frågade om han ville ta en fika med oss och det ville han gärna. Vi stämde först träff på prinsess men där var fullt så vi traskade vidare till boulevard. Ett mysigt litet café, det ända som var tråkigt var att vi inte hade så lång tid på oss att fika. De skulle stänga fem och klockan var kvart över fyra. Dock fick jag en semla och en trevlig pratstund om hur hans helg hade varit. Han hade haft dejtmiddag hemma hos

sig.

Efter vi hade lämnat av Hj åkte vi och tittade i lite affärer. Jag köpte faktiskt ingenting utan det gjorde le och Lu .

När vi kom hem gjorde vi en god minestronesoppa från bloggen jävligtgoot . Så här blev resultatet. Vill du ha receptet skriv då en kommentar.

Vi använde glutenfri pasta. Nej nu vill jag ha en kopp te. I morgon ska jag till tandhygianisten. Vi hörs ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *