Nu ska ni få ett roligt tips på minnesträning .

Jag tycker det är så smart att dom ibland skriver roliga saker på mjölkpaketet. I dag när jag satt och åt min frukost såg jag det här på mjölkpaketet.

Det var roligt att testa och det är bra att testa minnet. Ja jag skulle ha åkt in till stan och träffat Hj men det blev inställt för han ligger hemma och har feber. Så tråkigt men egentligen var det bara bra att mötet blev inställt för jag fick plötsligt en deadline till en annons. Alltså vad tiden går snabbt, jag tycker att jag inte hinner med allt som jag har tänkt att göra under dagen. Sen på kvällen dyker jag ner i soffan och säger hej till er där ute. Men först ska jag visa er dagens Smothie.

De

Den var inte lika god som igår, Sen tog jag även två smörgåsar med vegetarisk pastej. Ser ni att det ser ut som äkta leverpastej. När vi nu pratar om mat kan jag med en gång säga att jag glömde att ta foto på maten så nu får ni istället för en fin bild på middagen, får ni en bild på den vegetariska grytan i en matlåda. Hoppas att det går bra. Jag gjorde en vegetarisk kalops på oumph. Köpte med mig två påsar från affären och när jag ska lägga ner oumphen i grytan så upptäcker jag att jag har fått med mig två olika sorters oumph. En som är neutral och en som är som typ pulled pork. Inte så bra för den var starkt kryddad så alla mina kalopssmaker försvann i ett nafs. Som vanligt kom receptet från bloggen jävligt gott. Skriv en kommentar om du vill ha receptet.

Nu ska jag dricka lite te. Vi hörs imorgon ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *