Biokväll

Så mycket roligt som händer just nu, i dag ringde min kompis och sa att hon har bokat oss till en mindfullneskurs. Vi ska börja i mars. Ska bli så roligt. Jag hittade en annons i lokaltidningen och berättade det för Kicki och nu har hon bokat. Sen har jag bokat en annan sak som gäller företaget. Jag tar med mig dottern. Jag berättar mer om det senare. Sen så ska vi på 50 årsfest och antikmässan. Vi ska även på teater så hela februari är fullbokad med aktiviteter. Ska bli så kul. Efter middagen fick vi ett litet ryck, såvi gick på bio. Så vi slängde oss in i bilen och åkte iväg. Ja jag kan säga att det var inte svårt att få biljetter.

Vi var sex personer som hade valt att gå och se mordet på orientexpressen. En häftig känsla att nästan ha hela salongen för sig själv. Sen råkade en låda chips och en mintrulle hamna i min väska, hur kunde detta hända.

Hur var då filmen, ja den var välgjord. Bara en massa kända skådespelare var med i filmen och man kände till historien. Jag saknade dock den gamla poirot . Den var bra men ändå så fångade den mig inte helt. Nu är vi hemma igen och sitter och tar en kopp te. Vi hörs tänka sig i morgon är det fredag. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *