Ni måste testa det här

I dag fick jag samtalet som jag inte precis längtar efter. Min kära tandsköterska tyckte att det var dags att jag träffar min tandhygianist. Det tycker inte jag, det var väl konstigt. Nej det var ett tag sen så där finns säkert en massa att rensa. Det är bra att gå dit men inte särskilt roligt. Jag får hoppas att mötet efter besöket blir av för då kan jag tänka på det under tiden man sitter där och gapar. Maria berättade för mig att hon hade varit inne i vår webbutik och Jag fick även höra att hon tyckte att vi hade många coola saker. Alltid kul att höra. Jag fick också veta något annat som är roligt eller inte så roligt. Det beror hur man ser på det. Min yngsta son Bi fick platsen på skolan i Japan, så nu förstår ni hur jag känner. Kul för honom och mindre kul för oss föräldrar. Det är klart då blir det en japanresa för oss, så kan man också se på det.

Måste bara visa er en rolig sak som jag såg på systemet och en annan cool sak i blomsteraffären.

Här hade dom ställt några gigantiska flaskor.

Nu ska jag berätta om vår middag, ni måste bara laga det här. Det låter väldigt konstigt men det var så gott och som vanligt kom den från bloggen jävligt gott.

Du friterar potatisskal, gör grönsaksbiffar med salsa till. Nu skriker min wienersemla efter mig så vill ni ha receptet skriv en kommentar.

Dags att dyka ner i den här goda semlan. Ha nu en mysig kväll puss ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *