Åh vad roligt det var att träffa min fina vän

Jag har haft en så rolig dag, jag fick besök av min fina vän Anne-kirsti. Det var ett tag sen jag träffade henne så vi slog helt lätt ihjäl ett par timmar. När vi bodde grannar i Sundbyberg träffades vi nästan varje dag. Sen flyttade vi från Sundbyberg och då blev det inte lika ofta. Dock har jag alltid saknat våra bus. Min snälla kompis gav mig en sån stor fin bukett. Det roliga är att hennes dotter är en jätteduktig florist, så det var hon som hade fixat den. Titta och njut

Jag dör så fina . Tack ❤️

Efter vi fikat klart och vi hade lovat varandra att vi skulle träffas lite oftare var det dags att fixa mat. I dag kom receptet från bloggen jävligt gott och det kan jag säga er att det var jävligt gott.

Tyvärr var jag så hungrig att jag först glömde fotografera, så det är därför det inte är så mycket mat kvar. Faktiskt så är det första gången som jag äter tofu och jag gillade det. Tofun hade legat i en marinad. Så det blev en grönsakswok. Jag använde de 250 g naturell tofu

2 msk ljus sojasås

Juice från 1/2 färsk citron

1 msk vetemjöl eller maizena

1 dl vatten

2 tsk socker

2 tsk Grönsaksfond

1 krm chiliflakes

2 morötter

250 g broccoli

1 dm purjolök

Några buketter blomkål

3 klyftor vitlök

3 kvistar färsk grönkål

2 msk Rapsoljassa råvaror.

Vill du ha receptet, skriv en kommentar till mig eller gå in på jävligt gotts blogg. Nu är jag slut efter en väldigt lång dag men väldigt rolig dag. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *