Min lördag och Söndagen

Alltså man kan sitta hur länge som helst och äta lördagsbrunch och när man även har så trevligt sällskap av Johanna och Ludvig. Men planerna var en tur in till stan, så vi slängde av dom andra vid Odenplan. Vi lyckades hitta en bra parkering, så då tågade vi mot rean. Först blev det ett stopp i en bokhandel för jag såg en Chanelbok i fönstret, då måste man bara gå in och sen måste man bara även ha lite andra böcker med sig. Som tur var så kunde vi gå tillbaka till bilen och lämna böckerna som vi hade köpt.

Jag hittade en bok om broderier och i den fanns det så coola mönster, så nu börjar det klia i mina fingrar. Dock måste jag bli klar med bröllopsgåvan. Vi traskade vidare till mood gallerian och är man där måste man gå in i yellow Corner. Har så fina foto.

Titta bara på dom här.

Sen kom vi fram till målet och jag fick med mig två saker från gant, jag visar vid ett annat inlägg. På väg till bilen fick jag se en av mina drömlampor från floss.

Kan det bli coolare. Jag tänker att vi borde ha två sådana fåglar i vår trappa.

Väl hemma blev det till att laga mat och jag måste tipsa er om de godaste hasselbackspotatis jag gjort. Jag fick receptet av jennysmatblogg. En jättefin blogg.

Du tar och skalar potatisen, sen lägger du den på en slev och skär några snitt i den. Lägg sen på en plåt och smält smör och pensla på. In i 225 grader i ca 30-40 min. Pensla ett par gånger under tiden, när dom är klara tar du ut dom och stoppar i ost i några av hålen. Jag la ca tre bitar i varje potatis sen tog jag även en skiva ovanpå. In ett par minuter i ugnen. Så goda. Om du vill kan du strö knaperstekt bacon över. Min köttdag i dag så jag gjorde det.

I dag på söndagen fick vi besök av dottern och hennes pojkvän. Så vi blev ett helt gäng till brunchen. Vi fick en härlig pratstund och även se deras nya bil. Sen har vi fotat och gjort lite söndagsjobb. Nu ska jag sätta mig i soffan och sy lite. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *