Det blev ingen semla

Jag har gått hela veckan och längtat efter att äta en semla, så jag bad min äldsta son att köpa hem semlor för hans jobb ligger precis ovanför vetekatten. Så en ny fredagskaka därifrån tycker jag kan bli en bra tradition. Vad tycker ni. Dock så handlade han efter jobbet och då var alla vanliga semlor slut. Lu kom hem med helt fel semla. Jag äter inte mörk choklad.

I dag har jag dock smakat choklad som jag länge har varit sugen på att smaka men av en konstig anledning har jag aldrig köpt det. Men i dag hände det och smaken var så god men namnet på chokladen är lite konstigt. Är det bara för barn för det tyckte jag inte det var.

Kvällen avslutades Med en trevlig middag med Ludvig och Johanna.Efterrätten tog vi i soffan där vi fortsatte att småprata. Ha nu en fortsatt trevlig fredag ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *