Nu har vi bokat resan

Ja som jag sagt tidigare så ska vi på bröllop igen och nu ska vi till Schweiz och bo på det här hotellet. Själva vigseln ska vara på något annat ställe. Vi ska till ett väldigt känt ställe om man älskar att åka skidor så känner man säkert igen det. Vi flyger till Milano och sen hyr vi en bil och kör dit. Ska bli så roligt, tyvärr får vi inte med hela familjen då dom inte kunde få ihop livspusslet. Så vi blir bara fyra istället för sex.

Ser ut som en bild på en pussellåda. Så vackert så jag tror jag dör.

Här ska dom gifta sig, det blir som Ett sagobröllop. Jag ska ta en massa bilder så att ni får hänga med.

Nu är jag tillbaka, vi har jobbat,pratat med sonen och vi har även tittat på ett avsnitt av bron. Godnatt ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *