Jaha då var det den här tiden när myrstegen kommer fram

Jag gillar vinter, ja jag gillar alla våra årstider men jag gillar inte att myrstegen måste komma fram. Jag hatar när det blir halt och man börjar gå konstigt och man tittar ner hela tiden. Sen är det så typiskt när man börjar slappna av ja då halkar man. Jag har fortfarande inte köpt några broddar och jag fick höra från vår granne som hade köpt några kängor med inbyggda broddar. Dock var hon inte så nöjd med dom. Du behöver en särskild nyckel för att plocka fram eller ta bort broddarna, sen förstör du golv om du glömmer ta bort broddarna.

Jag funderar lite på att åka in till stan i morgon och titta lite mer på rean, men jag får se. Har lite jobb som jag måste fixa först. Nu måste jag gå upp för le kallar på mig, vi håller på att boka resan. Så vi hörs ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *