Nu kom vi in till stan

Det gäller bara att bestämma sig, så efter en god frukost åkte vi in till stan. Vi gick direkt till Nk. Wow vilken rea, min man fick köpt två par skor som han har velat ha länge. Jag tröttnade snabbt och lämnade dom där. Lu var med. Jag gick till damernas skoavdelning och där hittade jag ett par stövlar och ett par curlingkängor. Det roliga var att förra året köpte jag ett par Michael kors kängor och när jag skulle betala säger en kvinna till mig att kängorna var väldigt snygga. Nu när jag skulle betala stövlarna händer samma sak en kvinna i kön säger att stövlarna var sjukt snygga. Jag har tydligen bra smak.

Nu är ni nyfikna och se vad lådorna innehåller.

Efter det gick vi en runda och tittade på dam och herrkläder. Jag hittade en hel del snygga saker på gant men tyvärr så var klockan så mycket att jag inte fick tid att prova kläderna. Jag sprang ner till Nks teavdelning och köpte ängla te och det ska jag smaka på nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *