Åh vad jag är glad

Jag har gått med i tre fb grupper. Första gruppen är jag älskar att blogga och det gör jag också. Den andra gruppen är för oss som älskar att brodera och den tredje är mer något för mitt företag. Broderigruppens chef eller vad man nu ska kalla henne för använde min vimpelbild till gruppens fönster ut mot världen, nej jag vet inte vad det heter men jag hoppas att ni förstår vad jag pratar om. Stolt och tacksam är jag iallafall. Det var den här bilden

En annan rolig sak var att jag gick till centrum och köpte en fin bukett, sen gick jag in till cervera och köpte en vas och stoppade ner blommorna i vasen. Jag bad kvinnan i kassan att slå in hela paketet. Det blev jättesnyggt. Jag kolllade först om hon var hemma och jag hade tur för hon jobbade hemma. Jag fick känslan av att hon blev glad att jag kom och jag fick höra allt om hennes 60 års dag som hon hade bestämt att fira bara med familjen. Jag blev bjuden på någon spansk likör 43 tror jag att den kallas för, den var supergod. Efter mycket prat om allt möjligt bestämde vi oss för att 1 februari ska vi ta en testmånad på sats. Ska bli roligt att börja träna tillsammans igen. Nej Nu vill jag hem och höra hur Lu första jobbdag var.

Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *