Julgransplundring

Ja vi kom ej iväg till stan, vi bestämde oss för att börja fixa i köket. Vi saknar ett trappsteg ut till matsalen. Vi har två öppningar ut till matsalen. Den ena är färdig och den leder ut till vårt tv-rum. Den andra öppningen går ut till köket och det är den som inte är färdig. Faktiskt väldigt roligt att vara igång igen. Ursäkta att golvet är dammigt men för det första har vår centraldammsugare lagt av och för det andra så har Le sågat. Då blir det så här.

När le höll på med golvet så städade jag ut julen. Nu har jag tagit bort allt förutom stjärnor och ljusstackar. Dom tar jag hand om imorgon. Det sista som åker ut är julgransmattan som jag broderade för ca 25 år sedan. Så den har många år på nacken.

Nu ska vi fortsätta och dricka upp vårt vin och titta på en film. Må så gott och ha en mysig kväll. ?kramisar

2 svar på ”Julgransplundring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *