Nu har jag provat en sak

Jag lovade er att jag skulle berätta om en ny sak jag har provat. Har man jobbig hosta eller astma så skulle det hjälpa att dricka te med timjan. Jag hade läst det någonstans, tyvärr kommer jag inte ihåg var jag läste det. Så jag köpte hem lite timjan och sen så fixade jag en kopp te med timjan.

Hur smakade det, ja det var sådär och om det hjälpte är svårt att säga. Jag tror att man måste dricka flera koppar och även under en längre period. Vad gillar ni muggen, den fick jag av Lu. Jag har faktiskt en till med skottar. Vi har ju haft en Linus och en Kajsa skotte, dock inte samtidigt. Gud vad jag saknar dom, jag vill så gärna ha en ny hund men det vill inte min man. Ett stort problem som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa. Nu måste jag göra min övning i minnesboken. Jag kan skriva ett annat inlägg om det så ni också kan träna ert minne, men innan jag lämnar er så vill jag ha ett råd vilken väska ska jag köpa .

Den högst upp kan jag även få ett fodral till min padda. Jag tänkte ha den som träningsväska. Varför har jag så svårt för att bestämma mig. Vi hörs må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *