Vad det är lätt att prata bort tiden

I dag hade jag så svårt att vakna och stiga upp, att dagarna kan bli så olika. I går var jag så duktig och idag var jag mindre duktig. Jag skyller på att det är sockret som rinner ur min kropp. Ja men den här dagen började mindre bra men slutade jättebra. Jag hade ett trevligt samtal med en kompis och vi pratade länge. Hon är också egenföretagare och säljer så söta smårosetter. deboerkidscollection.com

Har ni sett så fin och vad jag just nu önskar att min dotter var liten igen men ni som har småbarn gå in och beställ. En jättegullig kvinna som driver den.

Ja jag lyckades att gå mina 10000 steg och jag fick lära mig två nya saker om min blogg. Min snälla äldsta son hjälpte mig med mina bilder, jag har haft problem med att hitta mina bilder på datorn när jag laddar ner dom från min mobil. Nu tror jag att han har löst det och sen visade han hur jag gör när jag ska hitta utkast på wordpress och hur jag ska göra när jag ska länka, så nu kan jag visa er lite coola saker från min butik.

Nu ska jag äta en apelsin och förvandla den till en god saffransbulle med vit chocklad. Må så gott så hörs vi ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *