Då är man tillbaka

Det var lite skönt att komma tillbaka till sina vanliga rutiner, dock var det lite jobbigt att inte hela tiden få gå och stoppa i sig något gott. Så i dag lagade jag bönpasta med grönkål. Jag hällde i lite smaksatt creme fraiche, jag tog smaken med tomat och basilika. Sist hällde jag i en massa parmesan. Det blev jättegott.

Det har hänt något med mina bilder, dom är inte lika skarpa som dom brukar vara. Jag får titta på det. Ja i dag var en nystart för många därute och även för min nya kalender. Jag har alltid haft en filofax men sen slutade jag med att skriva på papper. Dock har jag saknat det och nu har jag bestämt mig för att 2018 ska jag skriva i denna almanackan.

Lite annorlunda än en filofax, men jag tyckte att man blev glad av färgerna. Sen står det trevliga citat i boken. Jag älskar att börja skriva i en ny bok. Nej nu ska jag testa att göra något, jag kommer att berätta om det imorgon. Vi hörs imorgon mina fina ? kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *