Som vanligt är jag lite sen när det gäller serier.

Vi har precis skaffat oss Netflix, så nu har vi börjat att se på the crown. Wow så bra, vilket skådespeleri. Så spännande att se hur allt går till i det brittiska kungadömet. Har ni inte sett den så måste ni. Min man är otroligt allmänbildad men faktiskt fick han lära sig något nytt. 1952 drabbades London av en otrolig dimma som varade i ett par dagar. Det var så allvarligt att ca 12000 dog. De flesta dog av svaveldioxid från kolkraften eller blev påkörda av bilar som inte såg dom. På tal om historia så tittar vi just nu på ett program om Yorks historia. Helt otroligt att Lu har bott där och att man känner igen och har varit där. I somras besökte vi honom men nu har han flyttat hem igen, för tillfället som han säger.

Nej nu ska jag fortsätta att titta på Yorks historia men gå in och titta på crown. Vi hörs ? Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *