Mina mål för 2018

Jag håller på att försöka att förstå att nu har vi 2018. Dock har jag förstått att det är bara jag själv som skriver min bok. Jag kommer inte göra någon lång lista på vad jag ska göra utan jag vill ge er mina riktlinjer. Sen hur jag tar mig dit blir en helt annan sak. Jag är faktiskt väldigt nöjd med mig själv och mitt liv. Jag har ett jobb som jag älskar jag brukar säga det är mitt femte barn. Jag vill att företaget ska utvecklas ännu mer. Jag har kommit på hur jag ska göra för att få koll på min kropp. Jag äter nyttigt och vegetariskt och det ska jag fortsätta med. Ibland äter jag onyttigt och det tänker jag också fortsätta med. Jag vill hitta några träningsformer som är roliga. Viktigt att det är roligt. Jag vill fortsätta att skriva i min blogg och på Insta och jag hoppas att ni gillar vad jag skriver och att fler hittar hit. Jag läser mycket och jag vill fortsätta med det. Hitta nya författare. Ska lägga fokus på mindfullnes . Jag vill även testa och se om yoga är något för mig. Ska försöka att träffa mina vänner mer och även hitta nya vänner. Jag vill gå någon kurs, kanske någon fotokurs. Skulle vara roligt att bli bättre på att ta bilder. Jag vill göra något för att utvecklas. Ska försöka öka utbudet av mina syprodukter, har lite idéer. Ska jag ha en hund så måste det bli nu detta året. Mitt största mål är att tänka mer på mig själv och att vara snäll mot mig själv. Jag har hela livet alltid tänkt på familjen först men nu har jag vuxna barn så nu är det dags att göra vad jag vill. Jag kommer komma på fler saker som jag vill göra men det viktigaste är att göra dom. Ta tag i dina rädslor och hoppa.

Så nu tar vi första hoppet

Vi hörs och jag hoppas att ni har det riktigt bra och sätt mål som ni kan nå. ?Kramisar

2 svar på ”Mina mål för 2018

  1. Låter som kloka riktlinjer tycker jag.
    Bättre att ha riktlinjer än löften som riskerar att fallera och ge besvikelse.
    Och angående hund så kan jag rekommendera yorkshire terrier.

    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *