Mitt andra försök att skriva 2017 årsresumé

I går fick jag en liten stund över och då satte jag mig ner och började skriva. Jag hade kommit halvvägs då det plötsligt försvann. Inte roligt, men nu gör jag ett nytt försök.

Hur mår jag

2017 var ett bra år, jag kom igång med träningen och jag kom ner i min vikt som jag ville. Gick på lite olika träningsformer och lärde känna lite nya människor. Jag fick även testat på att dansa Zumba och jag älskade det. Jag fick en fitbit så jag tog mina 10 000 steg på största allvar. Bästa presenten. Jag tog även tag i mina åderbråck och gick till doktorn och allt gick bra. Jag behöver ingen operation, behöver bara bära en speciell strumpa. Jag skall väl erkänna att jag glömmer den ibland. Min astma får jag lära mig att leva med. Tyvärr har jag tappat all min träning, det ända jag gör är att gå 10000 steg om dagen men har lovat mig själv att jag ska börja på sats. Jag vill väldigt gärna börja med yoga och hålla på med mindfullnest. Två stora mål för 2018.

Jag fick ny träningskompis och vi hade väldigt roligt. Tyvärr ville hon inte följa med till sats så då tappade vi att träna tillsammans.

Vilka resor gjorde jag 2017

Först åkte vi till york och besökte vår äldsta son. En mycket rolig och härlig resa. Alltid kul att träffa sina barn men inte lika roligt att lämna dom. Dock har han kommit hem igen för att börja arbeta i Stockholm.

Bästa vegetariska mat jag har ätit.

Här är stället som Lu tar dit sina gäster för att äta så god vegetarisk mat. Mums

Sen blev det en tur till Skåne då min storebrors äldsta son gifte sig. Vi åkte hela familjen till bosjökloster.

Ett väldigt fint bröllop som vi har fina minnen ifrån. Extra roligt att hans fru kommer från Danmark, som ni vet så kommer mina föräldrar från Danmark.

Sista resan gick till Nice. Vi har varit där tidigare men då bodde vi antibe och besökte bara Nice. Nu bodde vi mitt i centrum. Vi hade en underbar vecka och ett helt otroligt väder. Vi satt ute och fikade och åt mat varje dag och kväll. Varje morgon åt vi vår frukost ute på vår balkong. Vi blandade dagarna med kultur och shopping. Kan vi tänka oss en framtid här, ja det är en fråga.

Kultur

Ja jag fick äntligen se fantomen på operan och book of mormon. Två helt underbara kvällar. Vår son började sjunga i sin kör igen så då blev det lite konserter att gå på men tyvärr har han slutat igen.

På nationaldagen var vi i parken och firade och lyssnade på honom.

Vi har varit på en del konserter

Vi såg även senaste star warsfilmen. Så bra.

Familjen

Ja det har hänt en hel del. EM flyttade ihop med sin Alex och Bi kom och sa att han kommer flytta till Japan och plugga japanska. Han ska vara borta ett år om allt går som han har planerat. EM och Lu tog examen. Lu flyttade till York och kom sen tillbaka i december. Hj kämpar på med sitt liv. Le hamnar på akuten efter han har ramlat. Vi åker till Norrköping och firar Bi födelsedag med ett ikeabesök där han får köpa vad han behöver och sen åt vi på en god fiskerestaurang. Lu fyllde 30 år och kom hem och firade med sina vänner och syskon. Vi var hos grannarnas årliga kräftskiva och vi hade en trevlig midsommarfest med våra vänner. Våra vänners son tog studenten så vi var där och firade hans stora dag. Alltid kul att gå på studentfester man träffar alltid nya trevliga människor. Hj åker till Japan på sin semester med sina kolleger. Den här julen bestämmer EM att hon inte ska fira jul med oss. Inte populärt val. Dom åkte till LAS Palmas istället.

Företaget

Det har varit ett bra år, vi har fått fler som har beställt nyhetsbrev och vi har fått hjälp med bilderna och texterna. Hittade lite nya leverantörer. Har varit i väg på lite roliga möten. Ett fb möte som var väldigt lärorikt. Sen ett annat roligt möte som jj

var på en pub. Jag gick med EM och där fick vi träffa många andra trevliga företagare. Sen har vi alltid formexmässan. Jag blev även klar med min egen grej. Mina vimplar som jag gör själv efter beställningar.

Vi var med i en adventskalender.

Priset blev

Ja det var en del av vad som hände 2017, jag skulle kunna skriva en hel bok. Nästa inlägg ska få handla lite om mina mål för 2018. Vi hörs Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *