En rolig historia

Ja det här med att äta mindre godis har väl inte gått så bra, men tänk själv hela huset fullt med godis och kakor. Det är mycket att begära av sig själv. Jag har ju fortfarande semester. Här hemma har Lu saker kommit från York så han har börjat packa upp. Vi har börjat att ta tag i bokföringen. Saker som måste göras annars har vi det lugnt. Vi har faktiskt ändrat våra planer lite, vi hade tänkt att renovera tvättstugan men nu tar vi köket först. Har tröttnat på vårt gamla kök, dock kommer vi inte göra en helrenovering. Om ni har lust kan ni få följa med på den resan. Jag tittade med ett halvt öga på ett tvprogram om brittiska kungahusets kläder. Jag satt och sydde på presenten till blivande brudparet då jag hörde att, tyvärr kommer jag inte ihåg när det hände men det var väldigt länge sedan. Att du fick inte bära vissa kläder om du inte tjänade en viss summa. Ta tillexempel om du skulle få använda en sidennattmössa så måste du tjäna 20 pund. Kan ni säga mig hur kollade man det. Smög man in i sovrummet och väckte dom för att kolla om dom hade nattmössa och vad dom tjänade.

Bilden är lånad så jag vet inte om nattmössorna såg ut så här.

Jag vet att Bi sov med nattmössa när han var liten. Han hade två nattmössor som han alltid skulle ha.

Nej nu är det dags att gå och sova. Vi hörs ? Kramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *