Nu närmar vi oss sakta men säkert 2018

Ja det är synd och säga att man kände sig så pigg i morse när man vaknade men det var det värt. Så bra film, jag kommer inte berätta om filmen för jag vet hur rädda mina söner var för att dom skulle se nåt och höra något innan dom sett filmen. Jag vill bara säga att vi såg den i imax och det är magiskt. Första minuterna är jobbiga men sen är det så coolt. Jag gillade filmen väldigt mycket. Det är så skönt att ha semester och äta en massa onyttigheter. Just nu sitter jag och dricker rött och mumsar på choklad. Mitt nyttiga liv börjar på tisdag men nu tittar jag på efterrätter till imorgon.Jag tänkte göra olika små efterrätter men givetvis glömde jag köpa gelatin när vi var och handlade. I morgon får jag antagligen gå dit igen. I dag har vi sett snobben och skönheten och odjuret, två bra filmer. Jag har alltid älskat snobben.

Jag läste att efter hans död får man inte göra fler nya avsnitt utan de får bara visa repriser. Jag har svårt att välja en favorit för jag gillar alla.

Jag har sett andra bloggare göra en årsresume, ska jag också göra det. Det kommer bli svårt med mitt minne, så jag får se hur jag gör. Nej tillbaka till vinet och chokladen, ja efter den här julen kommer jag rulla. Vi hörs ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *